Kevin langer ud efter Grosjean

Efter endnu en løbsweekend, hvor Kevin Magnussen og Romain Grosjean ramlede ind i hinanden under løbet, skal der ske noget. Magnussen beskylder Grosjean for uheldet.

Kevin Magnussen Tysklands grand prix . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/7 2019 klokken 12:07

"Vi har ikke fået at vide, at vi ikke må kører mod hinanden, men vi har samtidig fået meget tydeligt at vide, at vi ikke må kører ind i hinanden," udtalte Kevin Magnussen efter løbet i Tyskland.

Det var der så mindst en af de to der ikke helt havde forstået.

"Vi kørte en konstant og afbalanceret løb, lige til han valgte at dreje ind i mig," kom det uddybende fra Kevin. "Jeg gjorde intet galt, det var op til ham at undgå situationen."

"Jeg har respekt for Romain som kører og vi arbejder også godt sammen på holdet, men det er disse situationer vi skal have stoppet."

"Heldigvis var det kun vores hjul der berørte hinanden, så der skete ikke noget, men det var stadig unødvendigt," sluttede Kevin Magnussen, der tydeligt er frustreret over hans holdkammearts opførsel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Straf til Alfa Romeo giver Williams deres første p Gasly fortsætter året ud hos Red Bull »