Red Bull rykker nu

Red Bull har haltet efter i den første del af sæsonen, men med nye aerodynamiske opdateringer i Frankrig og Østrig, har de fået vendt op og ned på rangordnen. Det er nu de kommer til at vinde løb.

Max Verstappen . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/7 2019 klokken 15:07

Problemer med den såkaldte beskidte luft, har betydet at Red Bull racerne, har haft en meget løs bagende.

En ny frontvinge, der skulle løse dette problem, blev introduceret i Frankrig og endnu en i Østrig. Begge gange på Max Verstappens bil.

Det vi så i Østrig var, at Verstappen, efter en super dårlig start, pludselig var den hurtigste mand på banen, især mod slutningen af løbet, hvor alt efterhånden var slidt.

Så det ser ud til at Red Bull har løst deres problem.

Der er ingen tvivl om, at Mercedes stadig har den bedste samlede pakke, men for Ferrari er det dårligt nyt.

Ferrari tror ikke på, at de kan løse deres problemer ved at kopiere Mercedes, da det vil påvirke hele bilen og forventes at ville tage dem op mod 4 måneder at få det til at virke, derfor vil de fortsat jagte en løsning, der tager udgangspunkt i deres nuværende design.

Men Red Bull er klar til, at udfordre Mercedes, også i den kommende weekend på Silverstone, hvor Gasly også vil få en bil, med de nye opdateringer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lyt til F1 Gasly tæt på fyring »