Glimmer & Tom K. i Monaco

BMF1 er til stede under denne weekends GP i Monaco. Vi vil gerne give vores læsere så meget information som muligt direkte fra Paddocken. Her en lille stemningsopdatering inden løbet starter.

Monacos Grand Prix 2018 . Copyright Force Inda

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 26/5 2019 klokken 13:05

Vejret i Monaco de sidste 5 dage har været rimeligt dårligt. Normalt på denne årstid er her ca. 25 grader og sol. Temperaturen har ligget på 16-21 grader med mest overskyet vejr og en kold vind.

I dag hvor der skal køres løb har der været en del snak om der kommer regn eller ej. Det ser ud til at der er lige så mange meninger om vejret hernede som der er meteorologer. De kan ikke blive enige om der kommer regn eller ej. Her to timer før løbet starter er vejret en del overskyet, og det har smådryppet lidt, men det har ikke regnet. Det ser ud til det bliver den varmeste dag med ca. 22 grader, og chance for at solen kigger frem.

Stemningen er som altid til Monaco GP intens. Der er vildt mange tilskuere og fans, og der er en del kendte mennesker der kommer og går i pitten. I går havde pitten besøg af Prins Albert og hans børn samt den Svenske konge. Fodboldspiller Fabregas og Ronaldo har været forbi. Game of Thrones skuespiller Liam Cunningham har også været forbi.

Günther Steiner efter træningen i MonacoGünther Steiner i godt humør efter kvalifikationen i Monaco
Copyright BMF1


For de Danske fans var det en stor dag i går da Kevin kvalificerede sig som nr. 6, men bliver rykket en plads op til nr. 5, efter Gasly har fået en straf. Hos Haas var der en rigtig god stemning. Teamchef Günther Steiner var glad, og Kevin var i super godt humør. Det er teamets bedste startplacering i Monaco, og lad os håbe Kevin kan holde sin racer på banen og hænge på de forreste, så er der gode point til Kevin og teamet.

BMF1 fik lige en "thumbs up" fra Tom K. som var på arbejde hos Viasat.

Tom Kristensen i MonacoTom Kristensen i Monaco
Copyright BMF1


Husk at du kan følge løbet LIVE her på BMF1.dk, vi er klar kl. 15.10.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alfa Romeo mistede farten Monacos GP: Løbet LIVE »