Alfa Romeo mistede farten

I træningerne op til kvalifikationen lå begge Alfa Romeo racere i den øvre halvdel, og gjorde det godt. Til kvalifikationen faldt det hele lidt sammen.

Kimi Raikkonen . Copyright Alfa Romeo Sauber

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 26/5 2019 klokken 11:05

"Man kan roligt sige, at vi er ikke tilfredse med resultatet fra kvalifikationen, men det er et langt løb så alt kan ske," siger Teamchef Vasseur.

"Det er ikke hvad vi havde forventet. Vi har ligget i den øverste halvdel under tæningerne. I Q1 var vi godt med, men så virkede det som, at de andre teams hev noget andet ud af skuffen og satte os under pres. Det er svært at overhale her, så vi må finde en strategi der gør os i stand til at tage nogle placeringer," slutter Vasseur.

"Vi var bare ikke hurtige nok. Så simpelt er det. Vi præsterede det hurtigste i kvalifikationen, men de andre var bare hurtigere. Vi havde lidt problemer med balancen i bilen," siger Kimi Raikkonen.

"Jeg ved ikke rigtigt hvad der skete i kvalifikationen, vi var med fremme i træningerne. Vejgrebet var der bare ikke, og det er meget skuffende, fordi vi var ret gode i træningerne," siger Giovinazzi.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault alligevel med fremme Glimmer & Tom K. i Monaco »