Derfor fik Haas sort flag

Under torsdagens 1. frie træning kørte begge Haas biler ud for at få lagt nogle km i asfalten, men ikke længe efter fik begge kørere det sorte flag, som betyder at de skal køre i pit omgående.

Günther Steiner . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 23/5 2019 klokken 18:05

Haas chef Günther Steiner siger at det var en lidt unormal situation.

"Vi opdagede at der ikke kom data fra bilerne, og vi kunne ikke komme i kontakt med kørerene over radioen, alt var dødt. Vi satte pittavlen ud, men begge overså tavlen og fortsatte på banen, vi fik officials til at give dem det sorte flag så de kunne komme ind."

Günther Steiner efter træningen i MonacoGünther Steiner efter træningen i Monaco
Copyright BMF1


"Både Kevin og Romain havde ikke bemærket at der var noget galt, men de burde nok have set at vi havde pit tavlen ude, men den havde de ikke set. Jeg håber at de vil lægge mærke til det i fremtiden. Hvis der går mere end 5 omgange og der er helt stille på radioen, så må der være noget galt, men der skete ikke noget fatalt, så det er ok."

"Vi er godt tilfredse med træningerne i dag, det ser ikke så skidt ud. Vi fik varme i dækkene, og der var god balance i bilerne. Det er svært at overhale på denne bane så en god kvalifikation er meget vigtig. Der er så mange variabler at det kan være svært at få en ren omgang ind uden trafik, fordi banen er så kort. Bilen ser dog god ud, så jeg tror vi kan være med fremme."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco GP: 2. frie træning - Hamilton flyvende Kevin Magnussen er med i ny musikvideo »