Reaktion fra kørerne på Niki Lauda's død

I denne uge mistede motorsportsverden en af de helt store kørere. Tre dobbelt verdensmester Niki Lauda døede i denne uge.

Monaco pressemøde . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 22/5 2019 klokken 20:05

På pressemødet i dag var fokus på Niki Lauda's død, og hvilke reaktioner F1 kørerne havde på Lauda's død.

Bottas:
"Jeg arbejdede sammen med Niki i de sidste par år, og for mig var det en chokerende nyhed. Han betød meget for mig, men også for alle i teamet. Han var en stor del af Mercedes familien. Han var en stor inspiration for alle, specielt som kørere, for han om nogen har været igennem en fantastisk karriere. Det er ikke den optimale forberedelse til denne weekend, men vi må fokusere 100% og give alt for Niki."

Kubica:
"Som Bottas sagde, så er det meget triste nyheder, han har været med til at skrive en stor del af F1 historien. Jeg fik aldrig muligheden for at arbejde sammen med Niki, men han var en stor kørere , og han vil blive savnet."

Verstappen:
"Niki var en legende i F1, han opnåede meget som andre F1 kørere ikke opnår. Selv efter han stoppede var han en fantastisk og humoristisk person. Jeg har aldrig arbejdet direkte med Niki, men jeg har ofte talt med ham, og det er et stort tab for F1, at han ikke er her mere."

Ricciardo:
"De gange jeg har mødt og talt med Niki, var han altid venlig og behagelig at tale med. Så jeg har kun gode minder omkring Niki. Han efterlader nogle fantastiske præstationer, og jeg vil huske ham for alle de gode ting."

Leclerc:
"Jeg har ikke haft så mange muligheder for at tale med Niki, men de få gange jeg har talt med ham, har han altid været meget sød og venlig over for mig. Han var en god ambassadør for sporten, og han vil være savnet."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco er Hülkenberg's favorit Mercedes er favoritter »