Kevin er optimist

Kevin udtalte på pressemødet hos Haas, at han er optimistisk til søndagens løb, men siger også at det er meget krævende at køre i Monaco.

Kevin Magnussen . Copyright Haas F1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 22/5 2019 klokken 16:05

På spørgsmålet om hændelserne i Barcelona, siger kevin; "Det var en tæt kamp og der skete heldigvis ikke noget. Efter løbet fik vi talt tingene igennem, og der er god stemning imellem Grosjean og jeg."

"Jeg er meget godt tilfreds med at være hos Haas, det er mere frit og afslappende i forhold til McLaren og Renault. Hos Haas har jeg mulighed for at være mere naturlig og fri i min måde at udtrykke mig på."

"I henhold til de nye regler der kommer i 2021, så ville det være sjovere hvis bilerne var ens, i dag er der så meget teknologi involveret i bilerne, at det er svært at få den fede oplevelse med tætte kampe mellem kørerene. Hvis vi alle havde samme biler, men måske forskellige motorer, så tror jeg det vill blive sjovere."

Spaniens Grand Prix 2019. Kevin Magnussen i garagenKevin Magnussen i garagen
Copyright Haas F1


"I dag er der så mange hjælpemidler at næsten enhver kan køre en F1 bil, dog kræver det stadig en god fysik, men med alle de moderne hjælpemidler, så er det nemmere at køre en F1 bil i dag sammenlignet med for 10-15 år siden."

"På et tidspunkt må man gøre op med sig selv hvor længe man skal blive i denne sport, jeg bliver ved til jeg bliver Verdensmester. Det er vigtigt at der er noget der motivere mig, og det er at gå efter mesterskabet. Hvis ikke jeg bliver verdensmester i F1, så kunne det godt være Indy Car på bybaner, ikke ovalbaner, der kunne være en mulighed."

"Vi har fået bedre styr på dækkene i år, sammenlignet med sidste år, men vi er stadig lidt bagefter de andre i feltet. Red Bull er for langt foran os, så jeg ser os mere som de bedste i midterfeltet. Vi hr fået ny motot til denne weekend, så jeg håber at det vil give os lidt ekstra i denne weekend," slutter Kevin.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nedtur i vente for Ferrari Monaco er Hülkenberg's favorit »