Kontakt mellem Kevin og Grosjean

Der var måske ikke meget underholdning i top 3-4 i dagens løb i barcelona. Til gengæld var der masser af dramtik og underholdning blandt de to Haas kørere.

Günther Steiner . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 12/5 2019 klokken 19:05

Til dagens løb i Barcelona havde Grosjean vist sig at være en my hurtigere end Kevin, og startede derfor som nr. 7 med Kevin som nr. 8. I starten prøvede Kevin at lægge pres på Grosjean, men det lykkedes aldrig for Kevin. Grosjean var hurtigere og lagde afstand til Kevin.

I den sidste del af løbet kører Norris og Stroll hinanden af banen, og safety car kommer på banen. Det skaber en masse aktivitet og både Kevin og Grosjean får skiftet til Soft dækket. Det forspring Grosjean havde opbyggt til Kevin er nu væk, og Kevin lurer lige bag ved Grosjean.

Da safety car kører ind, angriber Kevin omgående, og overhaler Grosjean, det bliver starten på en tæt kamp mellem de to hold kammerater. Grosjean prøver flere gange at overhale Kevin, men Kevin lukker af hver gang.

Spaniens Grand Prix 2019. Kevin Magnussen på Catalunya banenSpaniens Grand Prix 2019. Kevin Magnussen angriber på Catalunya banen
Copyright Haas F1


Der er kontakt mellem de to kørere, og det får Günther Steiner til at kalde over radioen at de skal stoppe inden en eller begge ryger ud af løbet.

Efter løbet udtaler Günther Steiner, at han havde en lille snak med begge kørere . Stemningen var lidt ophidset, og de fik talt episoderne igennem. "Jeg satte mig ned med begge kørere og vi talte om episoderne i 15 minutter før luften var renset. Jeg sagde til dem at det skal ikke ske igen, om jeg kan garantere at det ikke sker igen, nej det kan jeg ikke. De har et godt forhold til hinanden, og det var vigtigt at beholde det efter de episoder der var i løbet mellem dem. Det er sådan noget der sker i racing, men nu ser vi fremad mod næste løb."

"Vi fik point med hjem fra begge biler, og det er det vigtigste. Løbet var også ved at blive lidt kedeligt oppe foran, så var det godt at vi kunne skabe lidt underholdning, og stadig få point med hjem. Man burde næsten indføre "underholdningspoint" til det hold der skaber lidt spænding," griner Steiner.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Løbet LIVE Kubica tæt på fyring »