Mercedes 1 og 2 igen

Bottas satte en fænomenal tid i gårsdagens kvalifikation med en tid i 1:15.406, Bottas var 6/10 hurtigere end sin team kammerat Hamilton.

Top 3 i kvalifikation i Barcelona . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 12/5 2019 klokken 11:05

Top 3 kørere havde en kort kommentar til deres kvalifikation.

Valtteri Bottas:
"Det var en fantastisk oplevelse at køre den omgang. Alt fungerede bare, og jeg kunne mærke at bilen gjorde det jeg ville uden besvær. Jeg havde ikke forventet at afstanden ville være så stor, men jeg vidste ikke hvilken tid Lewis havde kørt."

Lewis Hamilton:
"Min kvalifikation var ok, den kunne godt have været bedre. Bottas gjorde det helt fantastisk i Q3. Normalt fungere det rigtig godt for mig i Q3, men jeg kunne ikke rigtigt få det til at virke i dag. Vores opdateringer fungere godt, så jeg er stolt over hvad vi har opnået som team."

Sebastian Vettel:
"Det har været en hård weekend for os, men jeg er glad for P3 i kvalifiaktionen. Jeg tror vi har en chance og glæder mig til løbet i morgen. Vi har også fået opdateringer til vores bil, men det er ikke helt nok til at slå Mercedes, trods det synes jeg teamet har kæmpet godt for, at få os til der vi er nu. Vi gjorde alt vi kunne, men der mangler lige lidt før vi er der. Det ser ud til vi stadig mangler lidt fart i de langsomme sving, så der er stadig lidt hjemmearbejde til vores tekniske team."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Byttehandel mellem Ferrari og Mercedes Hülkenberg snakker over sig – må starte fra pitten »