Haas ser stærke ud

BMF1 var med hos Haas da de stillede op efter kvalifikationen for at svare på spørgsmål. Der var en positiv stemning hos alle i teamet, og de tror på et godt resultat i søndagens løb.

Kevin Magnussen . Copyright BMF1

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 12/5 2019 klokken 10:05

Grosjean var hurtigst, med blot 22/1000 slog han Kevin, og indtog P7 med Kevin på P8, men det må siges at være godkendt. Haas har ikke lagt skjul på at de gerne vil op på niveau med Red Bull, og med kun 2/10 efter Gasly ser det lovende ud.

Grosjean synes det ser rigtig godt ud til løbet i dag. "Jeg tror at bilen er klar, og vi har en god chance for at score point. Det bliver ikke nemt, men bilen føles god efter de opdateringer vi har fået lavet. Teamet har arbejdet hårdt på disse opdateringer, og vi føler at vi er på rette vej."

Grosjean efter kvalifikation i BarcelonaGrosjean efter kvalifikation i Barcelona
Copyright BMF1


"Jeg føler at bilen er klar til løbet, Kvalifikationen var ok, jeg kørte på nye dæk, men kom til at slide dem lidt for meget på min første omgang i Q3, men havde jeg været lidt mere forsigtigt med dækkene ville jeg have været hurtigere, men det var sjovt, og jeg er godt tilfreds med P7. Vi håber at vise i dette løb at vi også har farten med os i selve løbet. Jeg tror det bliver svært at slå Red Bull, så vi kommer nok til at kæmpe om P7 og P8, men det er trods alt bedre end hvad vi er kommet hjem med fra de tidligere løb," slutter Grosjean.

Magnussen siger at han tror på et godt resultat i dag. Magnussen er stadig den eneste der har kørt point hjem til Haas, men det ser ud til at der er en god mulighed for at begge kørere kommer hjem med point i dag. Magnussen starter lige bagved grosjean på P8.

"I de træninger hvor vi fik kørt en del omgange virkede farten i bilen bedre end før, og Barcelona er svær at overhale på, så hvis vi kan få en god start ser det godt ud for os. Det har selvfølgelig været hårdt i de første løb i år, hvor vi har haft en del problemer, men med de nye opdateringer tror jeg at vi kan være bedst af midterfeltet, og få point med hjem i dag."

Günther Steiner, chef hos Haas var optimistisk omkring de forbedringer teamet har fået lavet på bilerne. "Vi er tættere på Red Bull nu end vi har været før, men om det er nok til at slå dem er svært at sige. De sidste par løb har været meget hårde for os, fordi vi ikke helt har været gode nok til at få varme i dækkene. Vi har vist vi er hurtige i kvalifikationen, men ikke i løb. I denne weekend vil jeg sige, at det ser ikke fantastisk ud, men ok ud. Får vi en god start så er det godt for det er svært at overhale på denne bane.

Steiner efter kvalifikation i BarcelonaSteiner efter kvalifikation i Barcelona
Copyright BMF1


"Med Kevin og Grosjean ved siden af hinanden, så skal vi sikre os at vi kæmper mod de andre og ikke internt. Med opdateringerne håber vi at der kommer mere downforce på bilerne, og derved mere varme i dækkene. Vores opdateringer ser ud til at virke så vi tror på, at vi laver et godt resultat i dag."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Startopstillingen Byttehandel mellem Ferrari og Mercedes »