Renault tager det roligt

Renault ser frem mod det 3. løb i sæsonen, som kommer til at blive nr. 1.000 F1 i historien, og som bliver kørt i Kina, Shanghai.

Bahrains Grand Prix 2019 . Copyright Renault

Af: R.O. (ro@bmf1.dk) d. 9/4 2019 klokken 10:04

Teamchef Cyril Abiteboul udtaler, ”Vi tager til løbet i Kina med en vis forsigtighed, men også med håbet om at vi kommer til at vise forbedring. For Renault som mærke er løbet vigtigt, set i lyset af at Kina er et stort marked for mærket, og samtidigt er det løb nr. 1.000 i historien. Vi glæder os til at vise vores unge kinesiske udviklingskører frem i Shanghai. Guanyu Zhou kommer med på turen og det vil forhåbentligt passe de mange kinesiske fans at der er en landsmand med i F1. Målet er selvfølgelig at få point med hjem. Vi mener vi har et godt teknisk setup og et godt kører setup.”

Nico Hülkenberg siger, ”F1 vokser med enorm hastighed i Kina, og det er sjovt at være en del af. Fansene i Kina er normalt meget begejstrede, hvilket er dejligt at se, og det gør at vi lige giver den en ekstra tand.”

Daniel Ricciardo udtaler, ”Banen i Shanghai har altid passet mig godt, og at vinde løbet sidste år var selvfølgelig specielt. Det var en fed måde at vinde på, jeg startede som nr. 6, og sluttede øverst på podiet. Banen er ret speciel. Der er nogle gode langsider, og et meget svært sving 1, men også gode muligheder for at overhale. Man kan overhale ved sving 6, 9 og 14, så der er nogle fede steder du kan udbremse dine konkurrenter.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel overvejer sin fremtid Mercedes vil have Verstappen »