Binotto forsvarer Vettel

Den nye Ferrari chef, Mattia Binotto, forsvarer Sebastian Vettel, efter mange medier har langet kraftigt ud efter den tidligere verdensmester, efter hans fejl i Bahrain.

Ferrari . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/4 2019 klokken 16:04

Binotto tager en, nærmest Günther Steiner-agtig tilgang til Sebastian Vettels uheld i Bahrain, hvor han spandt rundt efter at være blevet presset til det maksimale, af den senere løbsvinder, Lewis Hamilton.

I hans forsvar lyder det, at Vettel var presset ud til det maksimale og at hans fejl, skete helt på grænsen af hvad bilen formåede.

"Det var en fejl, og jeg mener ikke at vi skal diskutere fejl," kom det fra Binotto.

"Vi kæmper altid og det vi gør, er aldrig nemt," tilføjede han.

"Når alt kommer til alt, så kan sådanne ting altid ske. Men vi har behov for at opmuntre vores kørere til at yde deres maksimale, og det gør vi kun, ved at lade dem køre helt ud til grænsen, hvilket Seb gjorde."

"Vi har noget hjemmearbejde omkring balancen på vores bil og vi er stadig ved at lære vores bil at kende. Så med al respekt, så mener jeg vi skal holde fokus på, hvad vi kan gøre med bilen", sluttede italieneren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2. testdag, Russell overraskende hurtigst Alonso: Jeg tror, jeg er den bedste kører i verden »