Video: Hamiltons bil var beskadiget

Bottas satte Lewis Hamilton godt og grundigt på plads, under årets første Formel 1 Grand Prix, men nu melder Mercedes ud, at hans bil havde en skade, de ikke havde lagt mærke til under gennemgangen.


Vi ved godt at reklamer kan være irriterende, men uden dem ville du ikke kunne se disse fede klip helt gratis, så nyd klippet og reklamerne. De er kommet for at blive.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/3 2019 klokken 10:03

Mercedes har meldt ud, at det ikke var Hamilton der pludselig ikke kunne kører bil mere, men at der var en skade på hans bil.

Det var en skade på bundpladen, som holdet ikke havde set som vigtig, under gennemgangen af den, inden løbsstart, men som angiveligt havde udviklet sig i negativ retning.

Hamilton havde gennem hele weekenden, været ret dominerende, men da det for alvor gjaldt, var der ingen der kunne følge med Bottas.

Bunden vil blive udskiftet og alt skulle så igen være i orden, inden Formel 1 feltet kommer til start i Bahrain om et par uger.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Video: Bottas i muren i Australien Video: Topkørerne kæmper om at slå Schumachers 200 »