Renault stærkere end nogensinde

Nico Hülkenberg, går ind i sin tredje sæson med Renault, og bliver makker med Daniel Ricciardo, der debuterer hos Renault på sin hjemmebane i Melbourne.

Nico Hülkenberg og Daniel Ricciardo kører for Renault i 2019 . Copyright Renault F1

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 14/3 2019 klokken 13:03

Cyril Abiteboul, Teamchef: "Årets første race i Australien, er et vigtigt løb, men måske endnu mere i år, da Daniel Ricciardo har sin debut på holdet. Vi har en ny bil, der har vist stort potentiale i Barcelona. Vores power unit er forbedret, og vi har gjort store fremskridt, og vores driver line-up med Daniel og Nico er måske den stærkeste i F1-feltet. Der er store forventninger til det første løb, især med Daniels debut for holdet."

Hülkenberg klar til vintertest i BarcelonaHülkenberg klar til vintertest i Barcelona
Copyright Renault Motorsportmedia


Nico Hülkenberg: "Jeg er meget glad for at vi skal i gang igen. Hen over vinteren har der været meget spekulation om vores præstationer, men her i første løbsweekend får vi at se hvor vi står. Vintertesten gik rimelig godt, men vi ved ikke noget helt sikkert, før vi kommer på asfalten i Australien. Der er hård kamp i midterfeltet, men vi fokuserer på os selv, holder fokus, og sikrer, at vi udvikler os."

Daniel Ricciardo vintertest BarcelonaDaniel Ricciardo vintertest Barcelona
Copyright Renault Motorsportmedia


Daniel Ricciardo: "Det bliver en interessant oplevelse, at mit første løb med Renault er på hjemmebane. Der er altid så meget hype i starten af F1 sæsonen, og det er blevet forstærket af, at jeg også starter på et nyt hold. Jeg ser frem til at vi nu skal til at køre i denne weekend. Det har været en lang vinter med mange spekulationer, men det hele bliver afgjort på søndag. Vi havde en god vintertest, og jeg føler mig bedre tilpas for hver gang jeg sætter mig i bilen.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Whiting død Raikkonen tror på Alfa Romeo »