Alfa Romeo præsenteret

På dagen hvor de første vintertest starter, valgte Alfa Romeo Sauber, som det sidste hold, at præsentere deres 2019 racer. En racer der har lagt Sauber navnet bag sig.

Alfa Romeo C38 . Copyright Alfa Romeo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/2 2019 klokken 09:02

Selvom Sauber ikke længer indgå i holdets navn, har Alfa Romeo valgt at fortsætte med Saubers numrering af deres Formel 1 biler, således bærer 2019 raceren navnet C38.

Deres nye vidunder, stiller i samme bemaling, som holdet kørte med i sidste sæson, hvor de for første gang havde Alfa Romeo med som titelsponsor og samarbejdspartner.

Kørerne for holdet, er som navnet, helt nye, hvis man kan sige det om Kimi Räikkönen, der er vendt tilbage til holdet hvor det hele startede, for at tage to år med dem, hvor han skal være med til at bringe dem helt frem i den forreste del af feltet.

Kimis makker, bliver Antonio Giovinazzi, som også gå under øgenavnet "Giovi". En mand mange kender, som ham der har smadret både Sauber og HAAS racere, når han har skulle teste dem, men som Ferrari har stor tillid til og ser som en kommende Ferrari kører.

Giovi stiller til start med nummer 99.

Alfa Romeo C38Alfa Romeo C38
Copyright Alfa Romeo


Alfa Romeo C38Alfa Romeo C38
Copyright Alfa Romeo


Alfa Romeo C38Alfa Romeo C38
Copyright Alfa Romeo


Alfa Romeo C38Alfa Romeo C38
Copyright Alfa Romeo

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Åh nej, Kimi! Opdateret Testdag 1, stillingen ved middagstid. »