Åh nej, Kimi! Opdateret

Første testdag er skudt i gang. En dag der er meget følsom, da man ikke har ekstra komponenter og derfor normalt er mere forsigtig end ellers. Men for Kimi Räikkönen er det allerede gået galt.

Alfa Romeo C38 . Copyright Alfa Romeo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/2 2019 klokken 09:02

Det er muligt, at Kimi Räikkönen er kommet til Alfa Romeo som den store helt, der skal hjælpe holdet godt frem på gridden igen, men her til morgen var der ikke mange der ser på ham som helt.

Det tidligere Sauber hold, der nu kun hedder Alfa Romeo, præsenterede officielt deres racer lige inden testen.

I sidste uge, havde de deres bil ude og trille for første gang, til en af de såkaldte film sessioner, hvor det var tydeligt, at man for alt i verdenen ønskede at undgå at kører af banen.

Men i dag var det netop det, Kimi Räikkönen nærmest startede med at gøre.

Der er ingen udmelding om skadernes omfang, men Kimi blev hentet ude på banen og måtte efterlade Alfa Romeo Raceren i gruset, hvilket udløste dagens første røde flag.

En time i garagen og Kimi var ude igen. Tilmed med tider, der var tæt på de hurtigste fra Ferrari. Dog skal man ikke regne for meget med dem, da der ikke er fokus på hurtige tider på dette tidspunkt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny lakering gør Ferrari hurtigere Alfa Romeo præsenteret »