F1-hold går glip af testdag

Til trods for, at holdene officielt kun har otte testdage inden sæsonen starter i Australien om en måned, så må et af holdene nøjes med færre testdage i Barcelona.

Monacos Grand Prix 2018 . Copyright Williams F1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 17/2 2019 klokken 17:02

Med helt nye kørere, ny bemaling, nye regler for forvinger, og med én ny hovedsponsor, så er der lagt op til en brag af en start for Williams-teamet i 2019.

Men sådan skal det ikke gå (endnu).

Williams ROKiT med sponsor, kørere og ejerWilliams ROKiT med sponsor, kørere og ejer
Copyright Williams F1


De nye aerodynamiske regler og produktionen af den nye 2019-racer har taget længere tid end forventet, for det tidligere mesterskabsvindende team.

Derfor har ROKit Williams Racing meddelt, at de misser første testdag i Barcelona.

"Desværre har vi været nødsaget til at forsinke starten på vores pre-season Barcelona test, til tirsdag morgen" udtaler den (stedfortrædende) teamchef Claire Williams.

Oprindeligt er banen tilgængelig for holdene allerede i morgen (mandag).

Claire WilliamsClaire Williams
Copyright Williams F1


"Vi har haft en utrolig travl vinter i Grove, med at få FW42 klar til den kommende sæson, og til trods for alles bedste indsats, så behøver vi noget mere tid før vi vil være klar til at køre."

"Vores absolutte prioritet er altid at sikre, at vi medbringer en bil til banen som er det bedste den kan være, og nogen gange tager det længere tid end du forventer eller kan lide. Det er selvfølgelig ikke ideelt, men ligeligt så er det ikke verdens ende."

"Vi har selvfølgelig et stykke arbejde foran os, for at indhente tiden vi har tabt, men vi har stadigvæk syv dage med tests tilbage, og vi vil maksimere den tid, for at forberede bilen til det første løb" slutter Claire Williams.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Forventninger til de første test. Del 2. Forventninger til de første test. Del 3. »