Renault presser Red Bull

Red Bull overvejer seriøst at skifte motor leverandør, men mens Red Bull overvejer deres optioner, har Renault valgt at øge presset på dem, for at vide om de vil køre med Fransk eller Japansk power efter denne sæson.

Ungarns GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/6 2018 klokken 15:06

Red Bull har meldt ud, at de forventer at komme med en udmelding om hvilke Power Unit de vil kører med, efter denne sæson, når Formel 1 feltet kommer til Østrig.

Holdet har tidligere meldt ud, at de snart vil tage en beslutning, men nu øger Renault også presset på dem.

Christian Horner, har meldt ud, at han forventer at deres CEO Dietrich Mateschitz, vil komme med en udmelding i juli måned, når Formel 1 feltet kommer til Østrig.

”Vi fik en god portion data i Canada, som vi vil analysere, men vi skal bruge flere informationer, så vi vil også bruge data fra Frankrigs Grand Prix i næste uge,” tilføjede Horner.

Samtidig udtaler Horner også, at de holder meget øje med hvordan det går hos Toro Rosso, der kører med Hondas Power Units.

”Ud fra hvad jeg hører, har Honda også taget et godt skridt frem i denne weekend,” tilføjede han. ”Men Renault kom med det, som vi havde rådet dem til, hvilket betyder at vi har en del hjemmearbejde, inden vi kan tage nogen beslutning.”

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Zak Brown: Intet sæde til Latifi VIDEO: #WhatsYourDrive »