Boullier satser stort på søndag

McLarens holdchef, franskmanden Eric Boullier, indrømmer blankt, at holdet ikke har den bedste kvalifikationsbil, men siger samtidig, at de har en af de bedste løbsbiler, hvilket gerne skulle sikre dem den fortsatte positive udvikling.

Boullier . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/4 2018 klokken 08:04

”Vi ved at vores pakke, har det med at levere bedst om søndagen,” kom det fra Boullier i et interview op til det kommende Formel 1 Grand Prix i Baku.

McLaren har i de første 3 løb, kæmpet med at få deres biler til at performe over en enkelt omgang, når det gjaldt kvalifikationen, hvilket de ved at de bliver nød til at adressere for at kunne kæmpe med helt i front, men løbsbilen er de tilfredse med.

Især Stoffel Vandoorne har haft det svært under lørdagens kvalifikation, hvilket Boullier er meget opmærksom på.

”Vi bliver nød til at holde fokus og blive ved med at kæmpe, men vi er udmærkede klar over, at Baku, med den meget lange langside på 2,2 kilometer, ikke passer vores pakke godt,” kom det fra Boullier.

”Men vi er gode til at overhale, hvilket vi skal holde fokus på, indtil vores pakke er bedre til kvalifikation,” sluttede den optimistiske franskmand.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA indskærper HAAS vil fange McLaren »