Alonso antyder at han tager et år mere

Fernando Alonso forlangte, at McLaren droppede Honda, hvis han skulle blive. Det har de så gjort, men han har endnu ikke valgt at skrive under på en ny kontrakt med McLaren. Det gør han måske nu.

Ruslands GP 2015 . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2017 klokken 10:10

Fernando Alonso blev i sin tid hentet til McLaren, efter et stærkt ønske fra Honda, som også sikrede McLaren de penge, der skulle til for at hive den dobbelte verdensmester over til holdet.

Men det lader Alonso til at have glemt, for hans loyalitet overfor det japanske mærke, kan ligge på et meget lille sted.

Nu har McLaren så valgt at smide Honda på porten, for at skifte over til Renaults Power units i 2018.

Om det er den rigtige beslutning, kan kun tiden vise, men det betyder at Alonso har fået Honda ud, som han forlangte, hvilket så igen betyder, at han ikke længere har den undskyldning for ikke at forlænge sin kontrakt med McLaren.

Selvom han ikke har bekræftet at han vil fortsætte, kommer der flere og flere antydninger af at han vil blive lidt længere.

Senest har han været ude og rose McLaren for valget, samtidig med at han har sagt, at han er sikker på, at McLaren Renault vil vinde løb i 2018.

Hvis han oprindeligt tror på det, har han også samtidig sagt, at han tager et år mere.

Rygter går på, at Alonso bekræfter at han bliver hos McLaren, allerede på søndag, eller senest til USAs Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Button vil køre igen Ricciardo vil køre mere i regnvejr »