Red Bull har de største nosser

Red Bulls motorsportchef, Helmut Marco, langer ud efter Mercedes og Ferrari, fordi de ikke tør sætte unge kørere i deres biler. "Vi har større nosser end de har."

Ungarns GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/10 2017 klokken 09:10

Red Bull har, gang på gang, vist at det tør give deres unge talenter chancen i Formel 1, når de sætter unge løver i deres juniorhold Toro Rossos biler.

Ifølge Red Bulls motorsportchef, Helmut Marco, mangler de andre tophold, det mod der skal til for at satse på en ung håbefuld kører.

Senest har Red Bull valgt at sætte den mere erfarne Kvyat på bænken, for at give sidste års GP2 vinder, franske Pierre Gasly chancen for at vise, at han kan håndtere Formel 1.

"Red Bull, i komplet kontrast til Ferrari og Mercedes, har nosserne til sætte unge kørere i vores biler," kom det fra Marko.

Dog kan man godt stille spørgsmålstegn ved hans udtalelser, da Mercedes sidste år, sikrede både Ocon og Wehrlein et sæde hos Manor, mens Ferrari først forsøgte at gøre HAAS til deres junior hold og siden har kastet deres kærlighed mos Sauber, som forventes at få mindst en af deres unge talenter på holdet i 2018.

Dog har Red Bull længe gjort det, hvilket Sebastian Vettel og Daniel Ricciardo er et stærkt bevis på, samt senest Max Verstappen, der nu rygtes til Mercedes i 2019.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mallya arresteret Japans GP: 1. frie træning. Vettel hurtigst. »