Palmer: Hülkenberg er målet

Der går meget snak I paddock om, at Palmer ikke kører til næste år. Briten har selv udtalt, hans fokus slet ikke er dér, men han er alligevel fast besluttet på én ting: At slå sin teamkammerat.

Barcelona 2017 pre-season test. Renault F1 . Copyright Renault F1

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 2/9 2017 klokken 09:09

Jolyon Palmer har altid været en af de kørere, folk har sagt “Han er her kun pga. pengene” om.
For briten selv har motivationen dog aldrig manglet, selvom optimismen var lidt fjern, da BMF1 sad til en snak med ham fredag eftermiddag:

”Jeg tror, vi er nødt til at nøjes med Q2. Jeg tror, vi vil kæmpe for Q3, men det er svært at vide ift. Williams, for de har haft problemer på det seneste, men det er dér, de hører til (i Q3, red.).

Så vi må se, jeg tror vi kommer til at være godt inde i Q2, men det er svært at komme med forudsigelser.”

Palmer – eller ”Jo”, som han bliver kaldt – snakker meget om teamets præstation i forhold til sin egen. Han ved, de ikke kan slå Ferrari, Mercedes og Red Bull, men denne weekend bliver sværere:

”Denne weekend er mindre om at blive nr. 7, ’den bedste af de sidste’, og stile efter pointene, jeg tror selvfølgelig sigter jeg efter pointene, men jeg tror angående farten bliver det svært at være med.

Jeg er nødt til at opretholde min egen positive fremgang og være konkurrencedygtig,” forklarer Palmer.

Interview med Palmer fredag på Monza
Copyright Lea Anna Petersen


Hvad gør Palmer så for at opretholde motivationen?

”Jeg har aldrig kæmpet med motivationen. […] Man skal huske, at da jeg kørte for Renault sidste år, kvalificerede vi os som P20-21 – Hvis vi er i Q2 her er det allerede et skridt fremad,” fortæller han.

Hans teamkammerat Nico Hülkenberg er dog kilden til Jos egen motivation:

”For mig er det meget vigtigt at klare det lige så godt som ham. […] Jeg har en teamkammerat som er i exceptionel form og er højt respekteret, så min motivation er at gøre et godt stykke arbejde med ham, og selvfølgelig har vi stadig en bil, der kan score point her.”

Han slutter af med at sige, at han håber, han kan gøre det godt på banen, og at han bestemt ikke har afskrevet weekenden endnu.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Regnen siler ned i Italien Hülkenberg tænker ikke på kørernes VM »