Palmer kæmper med opsætningen

Joylon Palmer har haft svingende resultater gennem de seneste Grand Prix'er. Vi mødte briten til en kort snak forud for weekendens løb.

Italiens Grand Prix 2017 . Copyright BMF1

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 1/9 2017 klokken 17:09

Det varede nærmest ikke længere end et pit-stop fra Joylon Palmer satte sig ved bordet, svarede på spørgsmål, til han gik igen. Snakken faldt både på forventninger til fremtiden, kampen med teamkammeraten Nico Hülkenberg og forventinger til weekendens løb.

Palmer har ikke leveret de stærkeste resultater i de seneste løb med bedste placering som nummer 11 i Østrig. Desværre har briten også været ramt af forskelligartede problemer, der har gjort det svært for ham at fastholde en kontinuerlig udvikling og arbejde med tilpasningen og set-up af sin bil.

"Der har været meget fokus på, at defekterne i min side af garagen har spillet meget ind på mine præstationer. Samtidig fylder det naturligvis også, at man jo bliver stillet op imod sin teamkammerat, og han er jo en stærk mand", udtaler Palmer til bmf1.dk

"Nu er vi igang med en ny weekend, og én af det vigtigste ting vi skal fokusere på er, hvordan vi kan optimere vores tophastighed samtidig med, at vi også skal have et set-up, der kan klare de kontante chikaner og hurtige sving. Samtidig har vi også fokus på vores bremser, da det jo går lige ud meget tid af gangen, og derved taber bremserne jo også meget temperatur."

Palmer var sammen med resten af feltet ude og teste materiel og bane fredag formiddag og eftermiddag. Første træning endte med en beskeden 18. plads, mens 2. frie træning bragte ham op som nummer 13. Bemærkelsesværdigt nok i begge tilfælde placeret direkte efter teamkammeraten. Da begge træninger blev kørt, blev Palmer spurgt om, hvad hans fokusområde ville være forud for den 3. frie træning baseret på, hvad han havde lært om bilen gennem de første to træninger.

"Der er stadig meget at gøre. Både når det handler om balance, men også set ift. bremserne og den generelle føling med bilen, hvilket vi stadig arbejder på. Det kommer det også til at handle om i morgen, for vores målsætning er at score point, men det ved vi også kræver meget, så der er meget arbejde at gøre endnu, og det har ikke været problemfrit indtil videre", slutter Palmer.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes klar til at forlænge med Bottas Alonso: Jeg gav ikke op! »