Østrigs GP: Vejrudsigten

Ustadigt vejr er noget af det Østrigs Grand Prix er mest kendt for, og det er noget af det vi kan forvente igen i år. Se her hvordan vejret forventes at blive i den kommende weekend.

Barcelona 2017 pre-season test. Antonio Giovinazzi . Copyright Sauber F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/7 2017 klokken 20:07

Regn, torden og sol. Ikke en kombination Formel 1 holdene holder af, men det er det der ser ud til at vente dem, når der i den kommende weekend skal køres Formel 1 i Østrig.

Den gamle A1 ring, der nu har fået navnet Red Bull Ring, der ligger i Spielberg i Østrig, er en underholdende bane for kørerne, men også en bane der ofte byder på regn.

I år er ingen undtagelse, hvis vejrudsigten holder stik.

Fredag skulle byde på en del regn, med stor chance for torden. Temperaturer helt oppe på 28 grader, betyder at det bliver ekstremt lummert.

Lørdag skifter vi regnen ud med høj sol og temperature på hele 29 grader.

Søndag ser det ud til at regne kommer igen. Det betyder at der er nogle hold der vil gamble på at det bliver tørt, så de sætter bilerne op efter det til kvalifikationen lørdag, mens andre gambler på regn og vil så undlade at gå efter pole lørdag.

Det skiftende vejr vil gøre det hele, meget ufogudsirligt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjans GP: Vejrudsigten Ungarns GP: Vejrudsigten »