Haas med stor opgradering til Spaniens GP

Teamchef Günther Steiner håber at teamets første store opgradering i 2017 sæsonen, kan få teamet tilbage i den forreste del af det utrolig tætte midterfelt. Men Haas er ikke de eneste der kommer med opgraderinger til Barcelona.

Australiens Grand Prix 2017 - Haas F1 fredag . Copyright Haas F1

Af: Lasse Andkjær Nielsen (lan@bmf1.dk) d. 6/5 2017 klokken 14:05

Haas ligger på en 7. plads i konstruktørernes mesterskab, efter pointgivende løb i Kina og Bahrain. Løb med meget få tiendedele fra 4. til 8. pladsen.

Barcelona 2017 pre-season test. Kevin Magnussen i Haas raceren
Copyright Haas F1


Kampen mellem Force India, Williams, Toro Rosso, Haas og Renault, ser ud til at blive endnu mere tæt og spændende, når de alle kommer med opgraderinger til Barcelona. Der forventes store fremskridt på grund af de nye muligheder, det nye reglement har givet.

Steiner er sikker på at Haas får noget ud af deres pakke. Han har også på fornemmelsen at nogle teams allerede havde deres opgraderinger med til Sochi. På den baggrund forventer teamchefen at Kevin og Romain kommer frem i feltet igen.

"Jeg tror at flere af midterfeltets teams kom med deres opgraderinger mellem Bahrain og Sochi. Vi bringer vores opgradering til Barcelona, og derfor tror jeg, hvis den virker, at vi kan komme frem i feltet igen, til hvor vi var før." udtaler Steiner.

Adspurgt om opgraderingens størrelse svarer Steiner: "En ret stor en. Om det er vores største, ved jeg ikke, men det er en stor opgradering med mange nye dele."

"Vi ved ikke hvor meget opgraderingen giver os, da vi i Bahrain ikke havde mulighed for at få testet, om den virker som i vindtunnelen. Men hvis den gør, er det en god opgradering. Men nogle gange lærer vi først om opgraderingen når den kommer på bilerne, ligesom vi gjorde med bremserne."

"Men jeg er sikker på at opgraderingen vil give os et boost." slutter Steiner.

Det forventes at alle teams har opgraderinger med til Barcelona. Både større og mindre, alt efter hvilken garage man kigger i.

Særligt har snakken gået på Red Bull. Hvad har de i ærmet. Teamet har på et eller andet niveau skuffet indtil videre. Men ifølge Christian Horner har Adrian Newey arbejdet både dag og nat på at få teamet tilbage i kampen om de forreste pladser.

Christian Horner: "Hele fabrikken har haft fuld fokus på Barcelona opgraderingen."

"Vi forventer ikke at lukke hullet til Mercedes og Ferrari. I Barcelona handler det mest om 'damage control'."

To Red Bull kørere i kamp
Copyright Red Bull Media


Red Bull venter også på opgradering på power siden fra Renault. Men Renault har meddelt at de ikke vil få den klar som forventet.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Det tekniske hjørne: Ferraris løbende opgraderinge Ricciardo: Bilen er ikke til ræs »