Lauda: "Ferrari er stærkest!”

Ifølge Niki Lauda, så er det nu Mercedes der er bagefter, når det kommer til den samlede pakke, der udgøre de nye Formel 1 racere. Ferrari har simpelthen overhalet dem.

Bahrains GP 2015 . Copyright Mercedes AMG GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/5 2017 klokken 14:05

Til trods for en flot sejr i Sochi, til Mercedes nye kører Valteri Bottas, er Ferrari tydeligt de stærkeste på Formel 1 banen, som det ser ud nu.

”Ferrari er klart foran os”, kom det fra Lauda i forbindelse med et interview med den østrigske avis Krone.

”Vi bliver nød til at finde frem til, hvad det er der ikke virker for os, så vi kan foretage de nødvendige tiltag inden det næste løb i Spanien”.

”Hvis ikke vi har løst det allerede der, vil vi bare komme længere bagud, fordi alle holdene vil komme med opdateringer til det spanske Formel 1 Grand Prix”, tilføjede han.

Et af de problemer de har er, at de er langt hårdere ved deres dæk end Ferrari, hvilket betyder, at de måske kan slippe væk fra start, men ikke holde sig i front.

Det lykkedes for Bottas i Sochi, men også kun lige. Vettel var klart hurtigere end finnen i den sidste del af løbet.

Et af de helt store problemer for Mercedes er, at de ikke helt forstår de nye Pirelli dæk. De oprørere sig meget uregelmæssigt på Mercedesen, mens Ferrari lader til at have godt styr på dem, hvilket kun gør problemet større for Mercedes.

Om det vil lykkes for Mercedes at få styr på deres dæk inden det spanske GP, må tiden vise, men en ting er sikker, de vil ikke bare give op!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso: IndyCar sjovere end F1 Det tekniske hjørne: Ferraris løbende opgraderinge »