Nye mekanikere skal gøre forskellen

Romain Grosjean tror at de mange nye folk hos Haas, herunder nye mekanikere, er det der vil gøre forskellen for holdets succes i år.

Australiens Grand Prix 2017 - Haas billeder fra løbet . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/4 2017 klokken 22:04

”Vi havde en start som Formel 1 hold i 2016, der var langt bedre end nogen havde forventet”, kom det fra Grosjean i et interview op til det kinesiske Formel 1 grand Prix.

”Men hen over sæsonen, mistede vi momentum, fordi vi var for få til at få det hele til at fungere”, tilføjede Kevin Magnussens nye holdkammerat.

Og der er blevet mandet godt og grundigt op. En del nye mekanikere og ingeniører er kommet til holdet hen over vinteren. Nu mangler de blot stabiliteten.

”Gene Haas forstår sig på motorsport. Han ved at anden sæson er den sværeste. Derfor ved vi også hvordan vi skal takle den og få det bedste ud af den”.

At Haas mistede momentum hen over sæsonen, skyldes ikke at de var for få, men for få til at kunne udvikle en ny racer, samtidig med at de holdt den eksisterende kørerende på fuld damp.

I 2017 skal de så bevise, at de satsede rigtigt, hvilket ser lovende ud, blot de kan få stabiliteten med også.

Det kinesiske Grand Prix er et meget anderledes løb, end det australske. Om det er godt eller skidt, vil vi se om få dage.

De problemer holdet havde med at holde på vandet i Australien, skulle være løst. Samtidig er det kommet frem, at Kevin Magnussen udgik på et forkert grundlag, da der ikke var tale om et ophængs brud, men blot en punktering, som man misforstod telemetri data om.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren frygter Kina Kubica måske tilbage til F1 »