”Jeg er ikke nummer to!”

Bottas er ikke bange for at blive nummer to på holdet, nu hvor han har taget skiftet fro Williams til Mercedes. ”Vi er ligestillet!”

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Mercedes . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/3 2017 klokken 21:03

Der er mange, der har været ude for at sige, at det skifte Valteri Bottas foretog fra Williams til Mercedes, under vinterpausen, som følge af Nico Rosbergs overraskende stop, er det farligste han har gjort og at det nemt kan betyde at han ender sin karriere efter dette ene år, som han er sikret.

Nogle har tilmed sagt, at han har skrevet under på en kontrakt, der sætter ham som nummer to på Mercedes holdet, en udtalelse som Bottas på ingen måde kan nikke genkende til.

”Jeg er ikke nummer to på holdet og jeg er ikke nervøs for at blive det”, udtaler Bottas her få dage før det går løs i Melbourne.

Samtidig er finnen ikke så naiv, at han ikke tror at det bliver et hårdt år, hvor kampen mod hans holdkammerat bliver hårdere, end nogen anden kamp han tidligere har prøvet.

”Det bliver et hårdt år mod Lewis, men jeg er klar til kampen”, kom det fra Bottas.

”Han er tidligere verdensmester og jeg har ikke vundet et løb endnu, så der er ingen tvivl om, at odds er med ham, men jeg er klar til at tage kampen op!”

”Det er en helt speciel chance jeg har fået, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at bevise overfor Mercedes, at de ikke har taget det forkerte valg”.

”Målet er at vise hvor god jeg er, så jeg kan få en kontrakt på flere år med Mercedes”, sluttede Bottas, der er super optimistisk forud for åbningsløbet i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dækvalg til Australiens Grand Prix Honda glade for McLaren »