Sahara Force India bliver Pink

Når F1 mødes til årets første Grand Prix i Melbourne, vil Sahara Force India VJM10 racerne stille op i pink. Med en ny sponsoraftale ændrer teamet farverne på årets racere.

Force India in Pink . Copyright Force Inda

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 14/3 2017 klokken 15:03

Force India har tegnet en sponsoraftale med “Best Water Technology Group (BWT)” og vil derfor i 2017 sæsonen, konkurrere i nyt farve-setup. Teamchef og Managing director Dr. Vijay Mallya, udtaler at farveskiftet er en indikation af styrke i det nye partnerskab, og et stærkt “statement” for BWT, når de træder ind i F1 sporten. Selv Sergio Perez og Esteban Ocons hjelme vil vi også se i pink.

Der er lagt op til et langvarigt samarbejde mellem Sahara Force India og Best Water Technology Group, eller BWT som de er kendt under. BWT, der med hovedsæde i Østrig, beskæftiger over 3.300 medarbejdere og er Europas førende inden for vandteknologi.

BWT vil med sponsoratet af Sahara Force India øge kendskabet til deres brand på verdensplan. Andreas Weißenbacher CEO for BWT udtaler: "Som Formel 1, deler vi passionen for hver dag at opnå de bedste resultater inden for vores livseliksir ‘H2O’, så vi kan udfylde de høje kvalitetskrav til sundhed, sikkerhed og hygiejne, samt drive udviklingen af nye teknologier."

Vijay Mallya
Copyright Sahara Force India


Dr. Vijay Mallya udtaler, at samarbejdet med BWT er et af mest betydningsfulde i teamets 10 års historie. Han understreger vigtigheden af de resultater teamet har opnået, der har gjort det muligt at få et så stærkt kommerciel partner.

"Bilerne vil med en smart, mat finish give flere levende farver til F1-sporten," lød det fra teamejeren.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault: Vores motor overgår alle forventninger Red Bull: Ferrari viste ikke deres sande styrke »