Williams ude af dagens test

Formel 1-feltet er i fuld gang med ugens sidste testdag, men det er dog ikke alle teams der deltager i dag.

Lance Stroll. . Copyright Williams F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/3 2017 klokken 11:03

Formel 1-feltet er i gang med den fjerde og sidste testdag i den første testuge. Testene er som bekendt vigtige for de forskellige teams, da de indsamler en masse data, som de så kan udvikle nye dele ud fra. Eventuelt nye dele vil kunne være klar til i næste uge, hvor feltet tester igen, så derfor gælder det om at få kørt så mange kilometer som muligt. Et team har dog været ramt af en del problemer, for hos Williams har den unge Lance Stroll lavet en hel del ulykker, den unge canadier har nemlig været af banen og skadet bilen op mod tre gange.

Lance Stroll.
Copyright Williams F1 Team


Sidste gang det skete var lige før feltet stoppede i går, hvor han snurrede rundt og lavede en skade på fronten af bilen. Der kom dog også en skade på bilens chassis, så derfor har Williams ikke kunne lave bilen, hvilket betyder at de altså ikke deltager i dagens test.

"Over natten har vi fundet en skade på bilens chassis, hvilket betyder at vi ikke kan deltage i dagens test. Vi vil dog bruge dagen til at gøre et andet chassis klart, så vi er klar til at teste igen på tirsdag, hvor den anden pre-season test begynder," lyder det fra Williams.

Lance Stroll.
Copyright Williams F1 Team


Williams har dog fået kørt en del omgange under denne uges test i Barcelona. I går fik Lance Stroll kørt 98 omgange, så på den måde kan man sige at teamet har fået indsamlet en del data i denne uge. Problemet er så bare at dagens test er en regnvejrs test, hvilket betyder at Williams ender med at gå glip af en masse vigtig info omkring, hvordan bilen kører på en våd bane.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen imponeret over Haas Feature: Fra racerbane til stillezone »