Ingen hemmeligheder fra Rosberg

Den pensionerede verdensmester, Nico Rosberg, er klar til at hjælpe Valteri Bottas så godt som muligt i gang, efter hans skifte til Mercedes, men han vil ikke fortælle Hamiltons hemmeligheder, det er op til ham selv af finde ud af dem.

F1 test Østrig den 24. juni 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/2 2017 klokken 08:02

”Jeg er ikke i tvivl om, at Bottas er en meget talentfuld kører, men han skal ikke forvente at det bliver let at blive holdkammerart med Lewis”, kom det direkte fra Nico Rosberg i et åbent interview forud for Laureus World Sport Awards.

”Bottas har spurgt om jeg vil bruge lidt tid sammen med ham, inden sæsonstarten, hvilket jeg naturligvis gerne vil, men jeg vil forholde mig neutral i forhold til Lewis. Hvis han skal have hemmeligheder, må han selv finde dem”.

Rosberg udtalte også, at han er sikker på at Bottas har det talent der skal til, for at kunne udfordre Hamilton, men at han på ingen måde skal forvente, at Hamilton vil lukke ham ind i varmen uden videre.

”Der er ingen tvivl om, at Hamilton kommer til start i år, med en motivation til at genvinde mesterskabet, der vil gøre det svært for Bottas at finde fodfæste, inden presset for alvor begynder”, tilføjede Rosberg.

Hvad de to finder ud af, bliver spændende og om Bottas virkelig kan udfordre Hamilton, bliver mindst lige så spændende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull præsenterer RB13 d. 26 Har Vettel en kontrakt med Mercedes for 2018? »