Ny Sauber præsenteres i Barcelona

Går du og glæder dig til at se den nye Sauber? Så kan du se præsentationsdatoen lige her.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 10/2 2017 klokken 21:02

Formel 1-sæsonen 2017 nærmer sig sin begyndelse, fordi der er ikke længe til at feltet samles i Barcelona, hvor de skal køre sæsonens første tests. Inden vi når så langt skal bilerne dog lige præsenteres for os alle sammen og der begynder der så småt at være styr på de fleste af præsentationsdatoerne. Inden i dag havde vi hørt hvornår Renault, Ferrari, Force India, Mercedes, McLaren og Toro Rosso har valgt at præsenterer deres racere, men i dag valgte Sauber så at offentliggøre datoen for, hvornår de vil vise deres nye vidunder frem.

Sauber C35
Copyright Sauber Motorsport


Det schweiziske-hold har valgt at præsenterer deres bil online, den 20. februar. Det betyder at Sauber lige pt. ser ud til at blive de første der kommer til at præsenterer deres nye bil. Det bliver de nok også, medmindre et af de teams der ikke har offentliggjort deres præsentationsdato vælger at præsenterer deres bil sådan ud af det blå uden at melde noget ud først.

Marcus Ericsson
Copyright Sauber Motorsport


Så har vi altså fået på plads, at Sauber præsenterer deres racer online den 20. februar, mens de andre nævnte teams gør det på følgende datoer. Renault den 21. februar i London, Force India den 22. februar på Silverstone samme sted, hvor Mercedes viser deres nye racer frem dagen efter. Den 23. viser Ferrari og McLaren deres biler frem på Fiorano og i Woking, mens Toro Rosso viser deres bil frem den 26. februar i Barcelona. Dermed mangler vi at få offentliggjort præsentationsdatoerne for Haas, Williams og Red Bull Racing, men mon ikke de datoer kommer i løbet af de næste par dage.

Det skal dog lige med, at Haas har sagt de vil vise bilen frem i Barcelona, men der er altså ikke fastsat en rigtig dato endnu.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettels ulykke kostede testdag Ingen holder sig tilbage »