Hamilton kan smadre Bottas’ Formel 1-karriere

Lewis Hamiltons far har været ude og advare Valteri Bottas om, at finnens valg om at blive holdkammerat med hans søn kan ende med at være enden på en ellers lovende karriere.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/2 2017 klokken 08:02

Efter at have misset verdensmesterskabet i 2016, da det lykkedes for Nico Rosberg at sikre sig titlen, kommer Lewis Hamilton til start i år som en sulten og målrettet mand.

Der er ingen tvivl om, at Lewis Hamilton er en af feltets absolut hurtigste. Faktisk er der mange, der mener, at 2017 sæsonen, bliver den stærkeste sæson fra briten nogensinde. Det er far Anthony Hamilton enig i.

”Lewis er blevet mere moden og han virker mere klar end jeg nogensinde har set ham," kom det fra Anthony Hamilton i et interview med Sky Sport.

”Med en kontrakt der kun gælder et år, er det make or brake for Bottas,” tilføjede han.

”Lewis kommer til start i år, top motiveret og som jeg ser det, bedre forberedt og mere klar end nogensinde før”, kom det fra den stolte far.

”Jeg håber at Valtteri er klar på den store opgave han har sat sig selv overfor. Ellers er jeg bange for at det kan være slut på hans karriere”, sluttede Anthony Hamilton.

Man kan dog godt forstå at Bottas har valgt, som han har. Hos Mercedes vil han få en reel chance for at blive verdensmester og i det mindste vinde løb, en chance Williams næppe kan tilbyde ham i år.

Hvis han selv ser sig som den bedste, hvilket de fleste Formel 1-kørere gør, skal han også kunne slå alle de andre, især sin holdkammerat. Hvis ikke han gør det, eller i det mindste formår at være tæt på, så kan det meget vel være slut for Bottas, som Anthony Hamilton antyder.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mosley jamrer sig igen: Bilerne for hurtige Afsløring: Her er årsagen til Mercedes’ styrke »