Usikkerhed omkring Wehrlein

Er Pascal Wehrlein skadet? Kommer han med til de første test? Medierne påstår, at han ikke gøt, men Sauber siger han ikke er færdigundersøgt endnu.

Pascal Wehrlein. . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 6/2 2017 klokken 20:02

Der er som bekendt omkring 20 dage til Formel 1-sæsonen begynder, når de forskellige teams skal teste nede i Barcelona. Pre-season testene er vigtige, fordi de giver holdene et godt billede af, hvor de står i forhold til deres konkurrenter. Testene er også vigtige for kørerne, fordi det er deres første muligheder for at teste de nye biler. Derfor er det ikke så godt at gå glip af pre-season testdagene, men flere og flere medier melder at det bliver tilfældet for den nye Sauber-kører, Pascal Wehrlein.

Pascal Wehrlein
Copyright Manor Racing


Flere medier melder nemlig, at tyskeren har en skade i nakken, en skade som han pådrog sig, efter sit vilde crash under Race of Champions i slutningen af sidste måned. Rygterne om at tyskeren melder fra kommer dog kun fra mediernes side, idet Sauber har været på twitter for at benægte det. Undersøgelserne er nemlig ikke færdige endnu, som de skriver.







Pascal Wehrlein.
Copyright Manor Racing


Dermed kan man konkludere, at der altså er et usikkerhedsmoment omkring tyskerens deltagelse i de kommende pre-season test, men det vides altså ikke endnu, fordi undersøgelserne af ham ikke er gjort færdige. Denne sæsons pre-season test finder i øvrigt sted fra den 27. februar til den 2. marts og igen fra den 7 marts. til den 10. marts.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel undervurderede udfordringen 'Ferrari' Mosley jamrer sig igen: Bilerne for hurtige »