Rosberg pegede på Alonso

Hvis det var op til Nico Rosberg, hvem der skulle have haft det sæde han efterlod ledigt hos Mercedes, ville det have været Fernando Alonso, der tidligere var på samme hold, som Hamilton.

Ungarns GP 2015 . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/2 2017 klokken 09:02

”Det ville hare tilført holdet en god del fyrværkeri,” udtalte Nico Rosberg, da han fortalte at han gerne havde set Fernando Alonso som holdkammerat med Lewis Hamilton igen.

”Jeg ved dog godt, at det ikke ville have virket, så jeg forstår udmærket, hvorfor Mercedes valgte som de gjorde”, tilføjede Rosberg.

”Nu er jeg en fan, der følger Formel 1 fra den anden side af hegnet, så det er nemt at komme med sådanne udtalelser," tilføjede han med et smil til den spanske avis Marca.

”Som en fan ville det være fedt, men for holdet ville det ikke virke.”

Rosberg mener dog, at holdets beslutning om at hyre Bottas, er et klogt valg og at finnen vil formå at presse Hamilton.

”Bottas er hurtig, men Hamilton vil helt sikkert komme til den nye sæson, på et meget højt plan hvor han vil være meget svær at slå. Jeg har dog bevist, at det kan lade sig gøre, og jeg tror, at Bottas kan presse Hamilton til det yderste," sluttede Nico Rosberg, der ser frem til at nøjes med at være en fan!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« De skulle have beholdt Bernie Han skal være vores legende »