Vandoorne fokuserer ikke på Alonso

Stoffel Vandoornes fokus kommer ikke til at ligge på at slå Fernando Alonso. Det ville være et forkert fokus at have, mener belgieren.

Stoffel Vandoorne . Copyright McLaren Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/2 2017 klokken 11:02

Stoffel Vandoorne er den nye faste mand hos McLaren i den kommende sæson, hvor han skal køre sammen med den rutinerede, tidligere verdensmester, Fernando Alonso. Det er altid svært for en ung kører at komme ind i et af de større team, men det bliver bestemt ikke nemmere når man har en tidligere verdensmester som teamkammerat. Nogle unge talenter nyder dog presset, hvilket betyder de gør alt hvad de kan for at fokusere på og slå deres stærke holdkammerat for at bevise sit talent.

Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne og Jenson Button.
Copyright McLaren Media


Det har Stoffel Vandoorne dog ikke tænkt sig at gøre, fordi det ville være den forkerte tilgang at have. Belgieren mener at det vigtigste er, at få McLaren-Honda tilbage til toppen.

"Jeg kommer rigtig godt ud af det med Alonso og jeg ved hvor meget han skubber teamet i den rigtige retning, fordi det har jeg oplevet på nærmeste hånd de sidste to år. Han er fortsat en af de bedste kørere i feltet, så derfor er det godt for mig, at jeg får lov til at måle mig med ham. Når det er sagt, så har jeg ikke tænkt mig at lægge mit fokus på at slå ham, da det vigtigste er at få McLaren-Honda tilbage til toppen," udtaler Stoffel Vandoorne i et interview med motorsport.com.

Fernando Alonso crash Melbourne 2016
Copyright abc.net.au


2017 bliver belgiske Vandoornes første fulde sæson i Formel 1, men han har allerede fået sin debut. I sidste sæson fik Kevin Magnussens tidligere konkurrent fra Renault 3.5-dagene, debut i Bahrain, da han afløste sin kommende holdkammerat Fernando Alonso. Spanieren havde fået forbud mod at deltage i løbet i Bahrain, grundet hans voldsomme uheld i sæsonens første løb i Australien.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« No Halo 2017 Formel 1 test-kalenderen »