Medie: Lowe starter til marts

Autosport mener at vide, at Paddy Lowe har fundet sin nye arbejdsgiver. Briten starter angiveligt hos Williams til marts.

Paddy Lowe . Copyright Daimler Benz

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 1/2 2017 klokken 15:02

I december var der meget fokus på nyheden om, at den forsvarende verdensmester i Formel 1, Nico Rosberg, valgte at stoppe karrieren og dermed forlade Mercedes. Tyskeren var dog ikke den eneste som valgte at forlade sølvpilene - det samme gjorde den tekniske chef, Paddy Lowe. Der har siden været en del rygter om, hvad den 54-årige brite så skulle, men nu mener britiske Autosport, at de har fundet ud af, hvad den tidligere sølvpil skal lave.

Paddy Lowe
Copyright Mercedes AMG


Rigtig mange rygter har antydet, at briten skulle "hjem" til Williams, hvilket også var det team, han startede sin Formel 1-karriere hos tilbage i 80erne. I følge det britiske medie starter Paddy Lowe på sit nye arbejde i starten af marts, hvor han skal være teknisk chef, hvilket han som nævnt også var hos Mercedes.

Pat Symonds
Copyright Formula1.com


Lowe var ellers rygtet flere steder hen i løbet af sidste sæson, hvor Ferrari blandt andet var det mest realistiske bud i en længere periode. Italienerne kunne dog ikke bruge Lowe, hvilket de var ude at sige i løbet af december. Julemåneden var dog også den måned, hvor det kom frem at Williams skulle sige farvel til deres tidligere tekniske chef Pat Symonds, hvilket satte fut i rygterne om Paddy Lowe, da det betød at Williams fik plads til at kunne ansætte ham.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ford: Formel 1 er for dyrt No Halo »