Silverstone glade for Ecclestone exit

Silverstone ser Bernie Ecclestones exit fra sporten, som en stor fordel for banen, der under den karismatiske ejer, har haft svært ved at få økonomien til at hænge sammen. Nu er der nye tider på vej.

Englands GP 2015 . Copyright manor F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/1 2017 klokken 16:01

Kort tid inden det blev annonceret, at Bernie Ecclestone ikke længer vil være den ledende skikkelse i Formel 1, meddelte Silverstone, at de kraftigt overvejede, ikke at ville forlænge deres kontrakt for afvikling af det britiske Formel 1 løb, efter ders kontrakt udløber i 2019.

Nu er Eccelestone ikke længere manden der ejer TV rettighederne, efter Liberty Media for kort tid siden, købte størsteparten af de resterende aktier.

Ecclestone, der længe troede at Liberty Media ville beholde ham inde i varmen, valgte hurtigt at skille sig af med ham, for at sætte den markant yngre Chase Carey, der kommer fra 21th Centry Fox.

Efter skiftet udtalte BRDC præsident Derek Warwick til The Guardian, at de så dette som en rigtig god nyhed.

"Nu er det igen muligt for os, at udvikle afviklingen af det engelske Formel 1 Grand Prix, så det bliver muligt at tjene penge", kom det fra Warwick.

"Vi forventer ikke at vores betaling til Liberty Media vil blive mindre, end det var tidligere, men forventer at vi får mulighed for at udvikle banen og det der er omkring den, så vi har en større chance for at få et overskud", kom det yderligere fra ham.

En Formel 1 sæson uden Silverstone, er næsten lige så utænkelig som en sæson uden Monaco!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso: Motoren ikke noget problem Haas præsenterer Kevins 2017-racer i Barcelona »