Manor præsenterer racer

Manor er ude af Formel 1, men de ville da lige vise os alle sammen deres 2017-racer inden de sagde helt farvel.

Manors pitvæg . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 28/1 2017 klokken 21:01

I går kom det endeligt frem, at Manor Racing lukker og slukker ved udgangen af denne måned. Rygterne har floreret længe, men man har gjort alt, hvad man kunne for at se om man kunne redde dem. Det lykkedes så ikke, så derfor har man som nævnt valgt at lukke og slukke holdet, som de seneste mange år har været et romantisk bekendtskab i Formel 1, fordi de er blevet ved med at kæmpe, selvom de har fået stryg i alle de sæsoner de har været med i feltet.

Manor
Copyright Manor Marussia F1 Team


Man kæmpede som nævnt lige til det sidste, hvilket også betyder, at man var i gang med at designe raceren til den kommende sæson. Det britske team nåede faktisk så langt, at de fik lavet vindtunnel-modellen færdig. Den model har det britiske team, så valgt at vise frem, så folk kan få en ide om, hvordan de nye biler kommer til at se ud, selvom det naturligvis ikke er en rigtig bil. Måden de har gjort det på er ved at sende et billede ud af teamet sammen med den lille model, så de samtidig får sagt farvel til alle som følger Formel 1.

Manor-teamet sammen med deres nye bil.
Copyright Manor Racing


Manor startede deres Formel 1-liv tilbage i 2010, da rigmanden Richard Branson og hans Virgin-koncern skabte Virgin Racing, som var teamets navn fra 2010 til 2011. I 2012 skiftede holdet så ejerskab og blev russisk, hvor det så blev døbt Marussia F1, som dog senere blev til Manor Marussia, hvilket var de navne holdet havde fra 2012 til 2015, inden man så i 2016 blev til Manor Racing, hvilket så blev teamets sidste navn i denne omgang.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brown: Alonso er den bedste Kevin: De nye biler vil hjælpe mig »