Manor klarede den ikke

Manor har ikke fundet nogle nye investorer, så det lader til det britiske team lukker og slukker.

Manor gutterne. . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/1 2017 klokken 14:01

For nogle uger siden kom det frem, at Manor Racings fremtid i Formel 1 hang i en tynd tråd. Dengang forlød det at der ville komme en afgørelse omkring den 20. januar, men det kom der så ikke. Det er der så kommet nu og det er en trist afgørelse, hvis man gerne så det lille britiske team blive i Formel 1. I dag har Manor offentliggjort, at det ikke er lykkedes dem at finde nogle investorer, så derfor bliver man nødt til at lukke holdet.

De to Manor-racere.
Copyright Manor Racing


Nyheden om lukningen af holdet er kommet via en pressemeddelelse fra Just Racing Services, som er moderselskabet bag Manor Racing.

"Vi har gennem de seneste mange måneder forsøgt at finde investorer til holdet, som kunne sikre holdets fremtid på længere sigt. Det er dog ikke lykkedes inden for den tidsramme vi havde at arbejde med. Derfor var vi tidligere på måneden nødt til at sætte holdet under administration, hvilket der heller ikke kom noget ud af. Det betyder så at vi den 31. januar vil udbetale de sidste lønninger også er holdet færdigt," lyder det fra JRS.

Dobbelt Manor
Copyright Manor Racing


Der har ellers været flere investorer inde over, men det er altså ikke lykkedes at få en aftale på plads med nogen af dem. Den seneste mulighed var et asiatisk konsortium, men heller ikke har lykkedes det altså at få en aftale på plads. Det betyder at Manor Racing lukker og slukker, med mindre der sker et mirakel, men så sendt i forberedelserne må man sige, at det nok er for sent, hvis miraklet altså skal gøre at vi får Manor at se på startgridden i den kommende sæson.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull åbner for fabriksrundvisninger Brown: Alonso er den bedste »