Video: Bottas nu officielt Mercedes-kører

Så er rygterne virkelighed og her kan I se, Valtteri Bottas, blive præsenteret som Mercedes-kører.

Valtteri Bottas. . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 16/1 2017 klokken 17:01

Mercedes har været involveret i et stort puslespil, lige siden Nico Rosberg offentliggjorde at han stoppede sin karriere. Puslespillet har gået ud på, hvordan man fik fat i en top-kører, men samtidig fik placeret Pascal Wehrlein hos et af de andre teams, så han fortsat kan være i Formel 1-feltet. Det lykkedes så officielt i dag, fordi der kom det frem, at tyskeren som mange regnede med, skal kører for Sauber i den kommende sæson. Den nyhed betød så, at hele kabalen nu endelig er gået op og de sidste involverede kørere også er offentliggjort.

Mercedes puzzlespil.
Copyright Mercedes AMG


Den mest markante af de kørere er, Valtteri Bottas, som endelig er blevet offentliggjort som Nico Rosbergs afløser, hvilket finnen naturligvis er glad for.

"Det er en meget spændende tid for mig og det kommer til at tage noget tid, før det går rigtigt op for mig. Det er helt klart en drøm som går i opfyldelse, at jeg kan komme til at kører for et team med så stor en historie og specielt fordi resultaterne ikke ligger så langt tilbage. Jeg er virkelig stolt og jeg vil gerne takke alle hos Mercedes, fordi de mener jeg har det der skal til, for at få muligheden," lyder det fra Bottas.

Felipe Massa.
Copyright Williams F1 Team


Bottas blev præsenteret hos Mercedes i dag, hvilket I kan se i videoen nedenfor. Det var dog ikke kun Valtteri Bottas som kom endelig på plads i dag, fordi nu er det endelig kommet på plads, at det også bliver Felipe Massa, som skal afløse finnen hos Williams, hvilket også har været en offentlig kendt hemmelighed, den seneste tid.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber bekræfter Wehrlein Her kan I se den nye McLaren »