Vi tager med glæde imod ham

Der er en ung kører på markedet lige pt. som Ferrari virkelig godt kunne tænke sig at få fingrene i, så meget at de ville rulle den røde løber ud, hvis han valgte at blive en del af deres akademi.

Mick Schumacher . Copyright Daimler Benz

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 14/1 2017 klokken 10:01

Ferrari er i manges øjne det ultimative Formel 1-team og det hold som rigtig mange drømmer om at kører for, mens de er helt unge. Det er dog de færreste der rent faktisk får lov til det, fordi der blot er to sæder og de sæder stort set altid er besat af nogle af verdens bedste racerkørere. Derfor er det stort for et ungt talent, når Ferrari begynder at vise interesse for en og lige pt. er der i hvert fald en ung kører, som de stejlende hingste fra Maranello meget gerne vil have fingrene i, en kører hvis far vandt fem VM-titler i den røde racer.

Mick Schumacher i sin Prema-racer.
Copyright Prema Powerteam


Mick Schumacher er et af de mest omtalte talenter i sporten for tiden, hvilket man godt forstår hos Ferrari. Derfor vil man stå med åbne arme og rød løber, hvis den unge Schumi valgte at blive en del af Ferraris young driver academy.

"Selvfølgelig holder vi øje med ham og i år kommer vi til at følge ham meget tæt, fordi han skal være holdkammerat med en af vores andre akademi-kørere, Guan Yu Zhou hos Prema. Med hensyn til fremtiden, så ved jeg ikke hvad Mick han vælger, men vi ruller den røde løber ud, hvis han vælger at komme over til os," lyder det fra Ferraris Massimo Rivola.

Michael Schumacher sammen med Sebastian Vettel.
Copyright R.O.C


Mick Schumacher er 17 år gammel og søn af den Formel 1-legenden Michael Schumacher, som alt i alt nåede op på syv VM-titler, hvoraf de fem var hos Ferrari. I sidste sæson sluttede Mick som nummer to i både det tyske og italienske Formel 4-mesterskab, så i denne sæson skal han prøve sig af i Formel 3. Det skal han for Prema Powerteam, som han i øvrigt også kørte for i Formel 4. Det italienske team har senest gjort Lance Stroll til europæisk Formel 3-mester, så det er nogle store sko den unge Mick skal udfylde.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Berger: Bottas er det forkerte valg Williams: Bottas aftale tæt på »