Nasr afgjorde Manors skæbne

Manor Racing er på randen af konkurs og det kan de angiveligt takke Felipe Nasr for.

Jordan King og Pascal Wehrlein. . Copyright Manor Racing

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 8/1 2017 klokken 16:01

Den anden dag kom det frem at Manor Racing var tæt på at komme under administration, hvilket de gjorde få timer efter de første meldinger kom ud. Det betyder at det ser rigtig sort ud for det lille britiske hold, fordi de mere og mere ligner et hold der kommer til at gå konkurs. Skulle Manor gå konkurs vil det dog ikke være teamets egen skyld, fordi det er i følge dem selv, udefra kommende faktorer som gør, at de lige pt. befinder sig i en meget uheldig situation.

Pascal Wehrlein
Copyright Manor Racing


Spørger man teamets ejer Stephan Fitzpatrick skyldes alt balladen det faktum, at det lykkedes Felipe Nasr at hente et point til Sauber, da Formel 1-feltet var i Brasilien.

"Målet var klart da jeg overtog holdet i 2015, fordi vi skulle slutte som nummer ti eller bedre i 2016-sæsonen. Sådan så det også længe ud, men et dramatisk løb i Brasilien betød, at det mål ikke kunne lade sig gøre, hvilket nu gør at det ser sort ud for holdet her i 2017," lyder det fra Fitzpatrick.

Felipe Nasr.
Copyright Sauber Motorsport


Manor Racing sluttede som nummer 11 i konstruktørmesterskabet, hvilket de gjorde fordi det lige præcis lykkedes Sauber, at overhale dem til sæsonens næstsidste løb. Pascal Wehrlein havde ellers sikret det lille britiske team et point i Østrig, men de to point som Felipe Nasr hentede hjem til Sauber i Brasilien, var altså nok til at Manor måtte se sig overhale igen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo nyder den hårde træning Her arbejder de i døgndrift »