Tillykke Michael Schumacher

Michael Schumacher bliver i dag 48 år. Den 7 dobbelte verdensmester, der har givet os Formel 1 fans så meget, nyder forhåbentlig dagen med familien, men om han kan det, ved vi desværre ikke

En storsmilende Michael Schumacher til pressemøde under Belgiens GP 2012 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/1 2017 klokken 09:01

For lidt over 3 år siden, var Michael Schumacher sammen med sin familie og venner på skitur, noget de gjorde ofte, men som denne gang viste sig skæbnesvanger.

Et simpelt fald, lige udenfor pisten, hvor den yderst erfarne skiløber, uheldigt ramte en klippe med hovedet, kostede ham næsten livet, til trods for at han havde hjelm på.

Over de efterfølgende 3 år, har der været mange rygter fremme om hans helbred. Flere medier har erklæret ham død ved flere lejligheder, mens andre (måske også de samme), har meldt ud at han er fuldt over uheldet, men blot ønsker at være væk fra offentligheden.

Sandheden ligger nok et sted midt mellem de to, men vi ved det ikke.

Senest har familien valgt at retsforfølge en avis, for at skrive at Schumacher var oppe og gå, hvilket må betyde at han ikke er det.

Billeder fra Korea fredag 2012
Copyright Daimler Benz


Siden ulykken, er der blevet etableret et privathospital i familiens hjem i Schweiz og familiens private Jet er blevet solgt.
En stor del af hans private bilsamling, er blevet sendt på museum, dog fortsat under Schumachers ejerskab.

Under #KeepFightingMichael bliver der på Twitter, oftere og oftere sendt opmuntrende hilsner til Michael Schumacher, samtidig med at alle hans fans bliver opfordret til at dele deres bedste Schumacher billeder.

dfgdfg
Copyright Mercedes AMG


Her fra BMF1 skal der lyde et STORT tillykke med dagen. Vi håber at det går bedre end rygterne siger og håber på at se den nu 48 år gamle Michael Schumacher igen, gerne snart!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hulken: Så skidt at jeg griner af det Rio på hårdt arbejde »