Renault er fortsat i opbygningsfasen

2017 bliver Renaults anden sæson i Formel 1 efter deres comeback, men det bliver fortsat en sæson med opbygning som tema.

Nico Hülkenberg. . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 27/12 2016 klokken 15:12

Renaults 2016-sæson var ikke vildt god, fordi den var fyldt med en del problemer og ikke ret meget fremgang. Det betød, at det blot lykkedes Kevin Magnussen og Jolyon Palmer, at hente point i tre løb og alt i alt gav det otte point, hvilket ikke er noget at råbe hurra for. Derfor var Jolyon Palmer så sent som i går ude for at sige, at han håber de tager et stort skridt frem, så de kan blive mere konkurrencedygtige i 2017. Det er dog ikke sikkert det kommer til at ske, fordi teamet er fortsat i opbygningsfasen, hvis man spørger teamets anden kører.

Jolyon Palmer.
Copyright Renault Sport


Teamets nye kører Nico Hülkenberg mener fortsat at 2017 er et opbygnings år for det franske team, som styrede Formel 1-feltet tilbage i 2005 og 2006.

"Jeg mener næste sæson fortsat vil være en sæson, som står i opbygningsfasens tegn. Vi må være realistiske, fordi sidste sæson var en meget svær sæson for teamet og de kom fra et meget svært grundlag. De købte teamet tilbage og havde minimalt tid til at bygge bilen op, så oddsene var ikke vildt gode, så derfor er vi fortsat i opbygningsfasen. Det tager lang tid at genopbygge et team, så derfor går der nok noget tid inden vi er helt konkurrencedygtige," lyder det fra den tidligere Le Mans-vinder.

Nico Hülkenberg.
Copyright Sahara Force India


Nico Hülkenberg er 29 år gammel og han fik sin Formel 1-debut tilbage i 2010, hvor han fik debut for Williams-teamet. Siden den gang er turen gået forbi mindre hold som Sauber og Force India, inden han nu er havnet hos Renault, hvor han for første gang bliver lederen af et fabriksteam.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin: Stoffel er heldig Schumacher gør klar til Formel 1 »