Wolff: Ingen over teamet

Mercedes har hele tiden været kendt for ikke at sætte noget individ højere end teamet og det vil de blive ved med.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg. . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/12 2016 klokken 19:12

Mange husker sikkert det drama som fandt sted under sæsonens sidste løb, hvor Lewis Hamilton forsøgte at "bakke" Nico Rosberg ned til de andre. Det gjorde briten i håb om, at han kunne få nogle af konkurrenterne til at overhale sin tyske holdkammerat og på den måde snuppe VM-titlen. Det var dog ikke en taktik som teamet var begejstret for, fordi det kunne have kostet teamet en grand prix-sejr, hvilket de bestemt ikke havde i sinde at gå med til.

Toto Wolff
Copyright Mercedes AMG GP


Hos Mercedes har man den holdning, at teamet er vigtigst, så det gælder om at teamet får så meget succes som muligt, hvilket også indebærer, at man henter så mange sejre som muligt. Den holdning har de hele tiden haft og den har de tænkt sig at beholde i følge Toto Wolff.

"Vores hold har slået så mange rekorder og vi har nået vores mål ved hjælp af passion og vedholdenhed. Vi er blevet testet igen og igen af ting vi ikke havde forventet. Det kan give noget ballade en gang i mellem, men det får os ikke til at ændre nogle ting. Vi har tænkt os fortsat at sætte teamet over alt andet, så vi vil ikke sætte noget individ højere end teamet," lyder det fra Toto Wolff.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton i gruset
Copyright Mercedes AMG GP


Mercedes har som bekendt vundet en hel del sejre i løbet af de sidste tre sæsoner, men det har ikke været uden problemer. Der har flere gange været tilfælde, hvor Lewis Hamilton og Nico Rosberg har været i karambolage med hinanden. Det har betydet, at teamet nogen gange har blandet sig i deres dueller, fordi det har været bedst for teamets interesser. Det har der været delte meninger om, men det er åbenbart ikke noget sølvpilene har tænkt sig at lave om på.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dennis klar til at købe et Formel 1-hold McLaren mangler passion »