Brasiliens GP: Vejrudsigten

Regn, lyn, torden, sol, skyer, ja vejret i Brasilien kommer til at vise alle sider af sig selv.

Alonso forbi Sutil . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 6/11 2016 klokken 18:11

I næste weekend går det løs med årets næst sidste Formel 1-Grand Prix, fordi her er feltet nemlig taget et smut til Brasilien, hvor der skal køres på Interlagos. Vejret i Brasilien kan traditionelt set godt være lidt drilsk og denne gang er da heller ingen undtagelse. Skal man tro prognoserne, så kan Formel 1-feltet forvente sig lidt af det hele, når de skal ud og køre i Brasilien i den kommende weekend.

Fredag lader til at blive en dag, med et ordentligt festfyrværkeri, fordi her skulle det både være varmt, tordne og regne. Temperaturen skulle ligge på omkring 24 grader, mens det altså både skulle tordne og regne. Risikoen for regn ligger i øvrigt på 80%, så det er en hel del, når man tænker på, hvordan disse søndagen-inden-løbet prognoser normalt ser ud.

Lørdag skulle blive meget skyet, men risikoen for regn skulle kun ligge på 20%, så det skulle altså holde tørt. Temperaturen skulle dog være lidt lavere end om fredagen, fordi den skulle nemlig ligge på omkring 21 grader.

Søndag er som bekendt løbsdag og det skulle da også blive den flotteste af de tre dage, hvor der er biler på banen. Søndag skulle nemlig blive en dag, hvor solen kan kigge frem, fordi det skulle nemlig kun være pletvis overskyet. Med hensyn til temperaturen, så skulle den ligge på omkring 22 grader, så det skulle altså blive en ganske nydelig dag, i det brasilianske.

Dette er dog kun prognoser, så der kan fortsat nå at ske en masse. Hvorom alting er, så må man sige, at lige nu tegner det ikke til at vejret får nogen indflydelse på mesterskabskampen, som kan blive afgjort, eller åbnet på søndag, alt efter resultatet.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mexicos GP: Vejrudsigten Abu Dhabis GP: Vejrudsigten »