Massa: Alonso har nogle gode venner

Kevin Magnussen blev straffet i USA, det gjorde Fernando Alonso ikke, men det er fordi spanieren har nogle gode venner højt oppe, mener en tidligere holdkammerat.

Felipe Massa og Fernando Alonso . Copyright Ferrari Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/10 2016 klokken 13:10

Danske Kevin Magnussen sluttede som nummer 11 under løbet i USA i sidste weekend, men han blev efterfølgende rykket ned på en 12. plads. Det gjorde han fordi han kørte langt uden for banen, da han skulle overhale Daniil Kvyat. Senere gjorde Fernando Alonso dog det samme, da han skulle forbi Carlos Sainz, men den tidligere spanske verdensmester blev ikke straffet. Det er der dog en god grund til, hvis man spørger en af spanierens tidligere holdkammerater, fordi Alonso har nemlig gode venner højere oppe.

Felipe Massa.
Copyright Williams F1


Felipe Massa har nemlig været ude at sige til motorsport.com, at Fernando Alonso har gode venner blandt løbets stewards, så derfor slap han for straf.

"Jeg har allerede talt med Alonso og han bremser for sent under episoden med Carlos Sainz, så derfor kørte han af banen. Han lavede også noget inden da, hvor han ramte mig, så det giver ikke mening ikke at give ham en straf, når han laver ballade to gange inden for de sidste tre omgange. Derfor vil jeg mene at han må have gode venner blandt løbets stewards siden de ikke straffer ham," lyder det fra brasilianeren.

Fernando Alonso.
Copyright McLaren Media


Felipe Massas kommentar er nok mest ment som et lille drilleri, men spørgsmålet er om der er noget om snakken. Måske ikke lige med Alonso, men med nogle af de andre. Meget tyder i hvert fald på, at FIA og deres stewards deler straffe ud i øst og vest, alt efter, hvem der nu måtte begå fejlen. Det er et problem og det er et problem der skal gøres noget ved, så man må håbe man finder en løsning på problemet i fremtiden, så alle bliver straffet lige.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ericsson øjner sæde hos Force India Dennis bliver til McLaren vinder »