Sainz: Alonsos overhaling var fair

Fernando Alonso var langt ude over de hvide linjer da han overhalede Carlos Sainz i søndags, men den unge spanier synes hans landsmand lavede en fair overhaling.

Carlos Sainz. . Copyright Red Bull Media

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 25/10 2016 klokken 16:10

Kevin Magnussen og Fernando Alonso var begge langt uden for banen, da de lavede en overhaling under søndagens løb. Først var det Magnussen som gjorde det i en duel med Daniil Kvyat og senere var det Alonso, da han skulle forbi sin landsmand Carlos Sainz. Danskeren blev straffet for sin overhaling, en straf som sendte ham ned som nummer 12, selvom han var sluttet som nummer 11. Den tidligere verdensmester Alonso blev dog ikke straffet og det skal han heller ikke, hvis man spørger ham det gik ud over.

Carlos Sainz.
Copyright Red Bull Media


Carlos Sainz mener nemlig at hans landsmands overhaling, fordi det var en del af "legen".

"Vi legede lidt med det hele fordi vi viste at man kunne gå bredt ud i det sving. Det første han sagde da han så mig var, at jeg havde en faldskærm på ude på langsiden, fordi jeg var så langsom, så man kunne nemt fange dig. Mit svar til det var bare, jeg ved det, jeg ved det, så du behøver ikke fortælle mig det. Det var hans første kommentar, jeg reagerede med en sjov fornærmelse, jeg sagde nemlig "din motherf....., du skulle ikke have haft muligheden for at overhale mig også grinede vi," lyder det fra Sainz.

Fernando Alonso.
Copyright McLaren Media


Det er heller ikke nogen hemmelighed at de to spaniere er ret gode venner og de sluttede da også aftenen af med en omgang budding. Derfor kan man måske diskutere om Sainz er en pålidelig kilde i dette tilfælde, men hvorom alting er, så er det da altid noget at man har to kørere der kan grine af en situation, som potentielt kunne have udløst en straf.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Villeneuve: Ikke fortjent Massa klar til endnu en omgang ROC »