Mexicos GP: kørernes dækvalg

Hvid, gul eller rød? Gad vide hvilken dæktype der er den mest populære denne gang.

Mexicos GP 2015 . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 24/10 2016 klokken 23:10

Dækkene er netop blevet kolde over i Austin, men det går løs igen i den kommende weekend. Her er feltet nemlig i Mexico City, hvor årets mexicanske grand prix skal køres. Det betyder naturligvis også, at feltet har valgt de dæk de vil benytte sig af til det mexicanske grand prix og den liste offentliggjorde Pirelli for en lille uge siden. Denne gang kunne kørerne vælge imellem det hvide medium dæk, det gule soft dæk og det røde super soft dæk.

Mexicansk opbakning til Checo
Copyright Sahara Force India


Normalt er super soft dækket det mest populære og denne gang er da ingen undtagelse. De fleste kørere har nemlig mellem seks og otte sæt super soft dæk med. Der er dog lige et par enkelte undtagelser, fordi de to Mercedes-kørere har nemlig kun fem sæt super soft med. Nico Rosberg har nemlig valgt at have fem sæt super soft, fire sæt soft og fire sæt medium dæk med. Hos Lewis Hamilton ser det lidt anderledes ud, fordi briten har nemlig fem sæt super soft, fem sæt soft og tre sæt medium dæk med. De to forskellige

Pirelli dæk
Copyright Pirelli


I den anden ende af skalaen kan det nævnes at hjemmebane manden Esteban Gutierrez blot har et sæt medium dæk med, så mexicaneren er tydeligvis ikke kommet hjem til Mexico for at fedte et godt resultat hjem ved hjælp af nogle lange stints. Der er altså mange forskellige typer strategier og det bliver spændende at følge det hele for at se, hvilken strategi der er bedst. I kan i øvrigt se hele listen nedenfor.

Kørernes dækvalg til Mexicos Grand Prix.
Copyright Pirelli Media

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USAs GP: Dagen derpå USAs GP: Weekenden i billeder »